Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Nieuwsbrief December 2018

Home  /  Hot Stone massage   /  Nieuwsbrief December 2018
December Surprise

Nieuwsbrief December 2018

December Surprise!

 

Omdat de feestdagen naderen, heb ik voor iedereen die in december een massage- of therapiesessie boekt, een kleine surprise: een gezellig ouderwets weckpotje met geur-potpourri! Je kunt ‘m tussen je handdoeken zetten, of in je kleerkast, en wanneer je de geur even beu bent, doe je het deksel weer dicht. Je kunt kiezen uit verschillende geuren, o.a. Cranberry, Green Tea en Orange!

 

Houd je weerstand op peil…

 

Het koude jaargetij is weer aangebroken: de winterjas is uit de kast, mutsen en handschoenen beheersen het straatbeeld. Voor veel mensen betekent de kou een aanslag op hun weerstand, waardoor virussen weer de kans krijgen om zich te manifesteren. Zorg dat je weerstand op peil blijft! Voldoende beweging en gezonde voeding zorgen daarvoor. Beweging betekent niet alleen maar een keiharde bootcamp of fitness, er is zoveel meer: yoga, pilates, dans. Doe waar je je lekker bij voelt, maar blijf in beweging. Probeer eens: https://halloijburg.nl/activiteit/33216/proefles-hatha-yin-yoga-bij-fit-earth-body-mind-studio

Eet gezond: niet teveel vet en koolhydraten, en veel verse groenten. Wist je dat koolsoorten boordevol vitamine C zitten? En lijnzaad meer omega 3 en 6 bevat dan vette vis? Kijk op https://rinekedijkinga.nl/recepten/voor inspiratie! Last but not least: neem voldoende ontspanning. Een uur massage brengt je lichaam en geest in diepe ontspanning, en dat is precies wat je lichaam nodig heeft om je weerstand op peil te houden!

 

Zorgverzekeraars

 

CZ groep (CZ / Nationale Nederlanden / Ohra) heeft besloten haar vergoedingenbeleid voor natuurgeneeskunde in te perken. Dit zou betekenen dat mijn therapeutische behandelingen door hen niet meer vergoedbaar zijn. Mocht je verzekerd zijn bij de CZ groep, maak dan gebruik van de bijlage om je verzekering vóór 1 januari 2019 op te zeggen en een betere verzekering te kiezen. Mocht je op zoek gaan naar een verzekeraar die mijn behandelingen vergoedt, dan moet je vermelden dat mijn therapeutische behandelingen vallen onder natuurgeneeskunde, en dat de BATC mijn beroepsvereniging is. Er zijn nog goede alternatieven zoals De Amersfoortse of de Achmea / Zilveren Kruis-groep, maar wees op tijd: 31 December is de deadline!

 

Feestdagen aanbieding: Hot Stone met korting!

 

Kerst en Oud & Nieuw vallen dit jaar bijzonder gunstig voor mensen met een baan. Velen zullen dan ook extra dagen opnemen om even bij te komen van een druk jaar. Om het extra feestelijk te maken, geldt van donderdag 26 december 2018 t/m woensdag 2 januari 2019 een aanbieding: een uur Hot Stone massage kost dan geen €70 maar €60. Dus neem tijd voor jezelf, en sluit dit jaar af met een superfijn ontspanningsmoment! Tip: boek op tijd, want het gaat druk worden: https://www.massageaffairs.nl/online-massage-afspraak-maken/Zaterdag 29 december is de praktijk bij uitzondering geopend van 10:00-22:00 u, maandag 31 december van 10:00-17:00 u, en dinsdag 1 januari van 13:00-22:00 u. Alvast fijne feestdagen!