Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
hugo@hugobausch.nl
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Masseur Hugo Bausch

Home  /  Masseur Hugo Bausch
Massage Affairs - Hugo Bausch
Hugo Bausch
Masseur

In 1998 deed ik mijn eerste massagecursus bij Touch Amsterdam, die gedegen cursussen organiseert voor amateurs. Na een paar vervolgcursussen en terugkomdagen heb ik vele jaren massages uitgewisseld met medecursisten, en altijd met veel plezier. Pas toen ik 50 werd, besloot ik een beroepsopleiding Ontspanningsmassage te volgen bij instituut Leffelaar te Amsterdam, om die met goed gevolg af te ronden in 2010. Na een aantal vervolgtrainingen begon ik mijn massagepraktijk aan huis in 2012 te Amsterdam-IJburg. Sindsdien hebben velen mijn praktijk weten te vinden voor een heerlijke ontspanningsmassage. Ik ken geen techniek zo krachtig als massage, om mensen weer ontspannen bij zichzelf te brengen.

Om met name klachten beter te kunnen behandelen, heb ik in november 2012 de opleiding Lymfetherapie afgerond, en in juni 2014 de opleiding Massagetherapie, beide bij IVS te Dordrecht. Bij MYOS en Triggerpoint Coach te Utrecht, l’Esprit du Coeur te Kaatsheuvel en Rustpunt Massages te Arnhem heb ik diverse nascholingen gevolgd. Sinds 2014 ben ik aangesloten bij de Beroepen Associatie Therapeut en Consument BATC. In 2015 heb ik mijn Medische Basiskennis op het vereiste PLATO-niveau gebracht bij CECZ. Therapeutische klachtbehandelingen zijn (gedeeltelijk) vergoedbaar door uw zorgverzekeraar (afhankelijk van de voorwaarden van uw aanvullende verzekering) en voer ik uit onder de naam Body Aspects.

Wat is
mijn visie?

Een goede gezondheid is geen statisch fenomeen, eerder een fluïdum dat nu eens positief, dan weer negatief doorslaat, afhankelijk van je persoonlijke situatie op een bepaald tijdstip. Massage kan je via ontspanning op het pad van gezondheid houden, en je beter bestand maken tegen de stress van alledag.

Massage Affairs
45
Minuten

Voetreflexzonemassage

60
Minuten

Hot Stone massage

90
Minuten

Ontspanningsmassage

Bekijk alle behandelingen en tarieven. Er is ook een 5-strippenkaart!

Diploma's

Hieronder vindt u de diploma's die voor ontspanningsmassage relevant zijn. Klik op de foto's om ze vergroot weer te geven.

Genieten van een heerlijke massage?