Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Hugo Bausch, masseur

Home  /  Hugo Bausch, masseur
Foto Hugo Bausch

Hugo Bausch

Masseur

Mijn naam is Hugo Bausch. Ik ben masseur en massagetherapeut. Masseren doe ik al vanaf 1998. Eerst als amateur bij Touch in Amsterdam. Daarna begon ik met beroepsopleidingen vanaf 2009. In 2012 ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen vanuit mijn studio aan huis in Amsterdam-IJburg. Tegenwoordig bied ik sportmassage, ontspanningsmassage, klachtbehandelingen en therapie aan. Therapie wordt gedeeltelijk vergoed door een aantal zorgverzekeraars. Maar alléén als je de juiste aanvullende zorgverzekering hebt! Therapie voer ik uit onder de naam Body Aspects. Heb je niet de juiste verzekering, dan noem ik dit een klachtbehandeling. Helaas wordt deze niet vergoed. Ook sport- en ontspanningsmassage niet. Hieronder staan in volgorde de opleidingen die ik gedaan heb. Onderaan deze pagina staan mijn diploma’s.

2009 – 2012: Ontspanningsmassage + vervolgtrainingen bij Leffelaar in Amsterdam

2012 – 2014: Lymfetherapie + Massagetherapie bij IVS in Dordrecht

2015: Medische Basiskennis PLATO bij CECZ

2012 – 2017: Diverse korte trainingen bij MYOS en Triggerpoint Coach in Utrecht

2017 – 2018: Dry Needling bij MYOS in Utrecht

2018 – 2019: Sporttherapie bij MYOS in Utrecht

Wat is de visie van
masseur Hugo Bausch?

Massage is een breed werkgebied. Er bestaan vele technieken en uitgangspunten. Voor mij staat één ding bovenaan: massage is vooral “hands-on”! Het maakt niet uit of het om een Klassieke Zweedse, Deep Muscle of klachtbehandeling gaat. Hoofdzaak is: ik raak mensen aan, met verbluffend resultaat! Het menselijk lichaam is een prachtig instrument. Een organisme dat zijn eigen wijsheid kent. Daardoor kan ontspanningsmassage zomaar het beste wapen zijn tegen stress op het werk. En een klachtbehandeling na een sportblessure kan de kennis vergroten van hoe je eigen lichaam werkt. Zodat je daarna beter toegerust bent voor top prestaties! Die mogelijkheid te leren kennen, is wat ik mijn cliënten graag wil bieden.

Massage Affairs
45
Minuten

Voetreflexzonemassage

60
Minuten

Sportmassage

90
Minuten

Ontspanningsmassage

Bekijk alle behandelingen en tarieven. Er is ook een 5-strippenkaart!

Diploma's

Hieronder vindt u de diploma's die voor massage relevant zijn. Klik op de foto's om ze vergroot weer te geven.

Een goede massage boeken in Amsterdam-IJburg?