Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Hot Stone

Home  /  Hot Stone

Hot Stone

Bij Hot Stone massage gebruik ik gladde basaltstenen, die in een warmwaterbad opgewarmd worden tot ongeveer 50 graden Celsius. Om te beginnen leg ik een rij warme stenen op je rug, zodat die lekker opgewarmd wordt. Vervolgens begin ik de behandeling bij je benen. Met de warme stenen in de hand geef ik korte, lange en cirkelvormige strijkingen over de huid. Voor een intenser effect voeg ik daar zónder stenen nog dieper strijkingen aan toe. Tenslotte verwijder ik de stenen op je rug, waarna de behandeling van nek, rug en billen volgt. Telkens als een lichaamsdeel behandeld is, dek ik dat af met een stevige handdoek tegen het afkoelen. Zo houd je de warmte vast.

Massage Affairs Hot Stone Massage
Hot Stone massage

Warmte

Warmte maakt je loom en ontspannen. Denk maar aan het effect van een hete douche. Door de warmte hebben de handgrepen een dieper effect op de onderliggende huid en spieren, aangezien warmte de bloedcirculatie stimuleert. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. De massage zet je hele lichaam in de “herstel”-modus, en stimuleert je immuunsysteem. Daarom draagt Hot Stone massage bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam, dat daarmee weer in balans kan komen. Een gezonde, maar ook absoluut goddelijke massage!

Tips

Hot Stone geef ik op de blote huid, en daarbij gebruik ik vrij veel olie. Naar believen kun je je ondergoed aanhouden of de massage ontkleed ondergaan. Dames dragen bij voorkeur een bh met rugsluiting i.v.m. de rugmassages, heren bij voorkeur een slip van flexibel materiaal.

Massage Affairs Hot Stone Massage

Gun jij jezelf… een Hot Stone?