Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Ontspanningsmassage

Home  /  Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Deze behandeling brengt je in een staat van diepe ontspanning. Tijdens deze behandeling zet ik een keur aan handgrepen in: effleurages (strijkingen), pétrissages (knedingen), schuddingen en rekkingen. Ontspanningsmassage werkt direct in op huid en spieren, veroorzaakt een betere doorbloeding, en ondersteunt de afvoer van lymfevocht uit de weefsels. Het resultaat is een diepe en weldadige ontspanning, waarmee je weerstand een enorme boost krijgt. En dat is tegenwoordig zelfs wetenschappelijk bewezen! Het aantal lymfocyten (de witte bloedcellen die infecties tegengaan) in je bloed neemt toe, terwijl het gehalte cortisol (het lange-termijn stresshormoon) daalt. Bij rustige massages neemt de bloedwaarde van het gelukshormoon oxytocine zelfs toe!

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage

Ik geef Klassieke Zweedse ontspanningsmassage op de ontblote huid. Als tussenstof gebruik ik daarbij 100% zuivere amandelolie. Bij een rustige achtergrondmuziek (of helemaal géén muziek, maar weldadige stilte) kun je heerlijk wegdoezelen. Naar eigen voorkeur kun je je ondergoed aanhouden of de massage ontkleed ondergaan. Die lichaamsdelen, die ik niet aan het masseren ben, stop ik lekker onder met stevige, zachte handdoeken. Dames dragen bij voorkeur een bh met rugsluiting i.v.m. de rugmassages, heren een slip van flexibel materiaal die niet knelt. Tip: neem thuis, voorafgaand aan de behandeling, een lekkere warme douche!

De 60-minuten massage behandelt de achterkant van het lichaam: nek en schouders, (onder)rug, billen, achterkant van de benen, en de voeten. Tijdens de 90-minuten massage worden alle lichaamsdelen behandeld, dus naast rug, billen + achterkant van de benen ook armen, buik, voorkant van de benen, hals en hoofd.

 

Heb je echt een klacht (vastzittende schouders of pijn in je onderrug, eventueel met uitstraling naar armen of benen) dan heb je niet genoeg aan een ontspanningsmassage. Ik adviseer je dan om een  Klachtbehandeling te boeken. Heb je de juiste zorgverzekering, dan kun je die bovendien als therapie declarabel maken.

Ontspanningsmassage

Genieten van een heerlijke Ontspanningsmassage?