Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
hugo@hugobausch.nl
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Ontspanningsmassage

Home  /  Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Deze massage, ook wel klassieke of Zweedse massage genoemd, brengt je in een staat van diepe ontspanning. In principe een full-body massage*, maakt ontspanningsmassage gebruik van een keur aan handgrepen: effleurages (strijkingen), pétrissages (knedingen), fricties (draaiende puntbelastingen), tapotements (lichte handslagen), schudden en rekken. Ontspanningsmassage werkt direct in op huid en spieren, veroorzaakt een betere doorbloeding, en ondersteunt de afvoer van lymfevocht uit de weefsels. Het resultaat is een diepe en weldadige ontspanning, waarmee je weerstand een enorme boost krijgt.

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage wordt op de ontblote huid gegeven waarbij, met mate en afhankelijk van individiduele huidcondities, een zo neutraal mogelijke olie of poeder als tussenstof gebruikt wordt. Naar eigen voorkeur kun je je ondergoed aanhouden of de massage ontkleed ondergaan.
 Dames dragen bij voorkeur een bh met rugsluiting i.v.m. de rugmassages, heren bij voorkeur geen boxershorts of ander ondergoed met lange pijpen. Draag verder loszittende kleding die niet knelt, en neem, voorafgaand aan de behandeling, thuis een lekkere warme douche.

* De 60-minuten massage behandelt de achterkant van het lichaam: nek en schouders, (onder)rug, billen, achterkant van de benen, en de voeten. Tijdens de 90-minuten massage worden alle lichaamsdelen behandeld, dus naast rug, billen + achterkant van de benen ook armen, buik, voorkant van de benen, hals en hoofd.

Ontspanningsmassage

Genieten van een heerlijke massage?