Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
hugo@hugobausch.nl
ma - vrij: 18:00-22:00 u / za + zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Voetreflex

Home  /  Voetreflex

Voetreflex

Voetreflex (officieel “voetreflexzonemassage” – een héle mond vol!) gaat uit van de gedachte dat alle organen en weefsels van het lichaam vertegenwoordigd zijn op bepaalde zones van de voet. Verstoring van de energiehuishouding in een bepaald lichaamsgebied kan via drukpuntmassage op de voeten reflectoir worden opgeheven.

Voetreflex Blaas
Overzicht van voetreflexzones op de voetzolen.

Een behandeling houdt altijd een volledige massage in van beide voeten: álle organen en weefsels “loop ik na” via hun reflexpunten op de voet. Op deze manier kan het evenwicht in lichaamsfuncties hersteld worden.

Zorg ervoor dat uw voeten, voorafgaand aan de behandeling, schoon en gewassen zijn, vrij van evt. voetschimmels en dat uw teennagels kort zijn. Een voetreflexmassage duurt 45 minuten.

Op de afbeelding hiernaast zijn de reflexzones te zien op de voetzool. De conditie van gerelateerde organen en lichaamsdelen kunnen via massage van voet, enkel en (een gedeelte van het) onderbeen positief worden beïnvloed.

Daarnaast werkt Voetreflex heerlijk ontspannend, krijgt het hele lichaam een stimulans, en werkt het absoluut tegen koude voeten! De behandeling kan helpen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, wat de algehele fysieke conditie ten goede komt en de weerstand verhoogt.

Massage Affairs Voetreflexzonemassage

Ben jij toe aan een grondige Voetreflex?